Personal coach Amsterdam


Vergroot je persoonlijke effectiviteit


Wil je werken aan je persoonlijke groei en meer uit jezelf halen? Of wil je leren jezelf beter te profileren en je eigen koers te varen? Een personal coach in Amsterdam helpt je je persoonlijke doelen helder vast te stellen. Je leert gebruik te maken van je talenten en kwaliteiten zodat je het maximale uit jezelf kunt halen. Hierdoor ben je in staat barrières te overwinnen die je weghouden van het bereiken van jouw doelen.

Wanneer ga je naar een Personal coach?


Wil jij met meer zelfvertrouwen en plezier in je werk en leven staan? Vragen waarmee je bij een personal coach terecht kunt zijn, onder andere:

  • Wil je meer uit jezelf halen?
  • Ben je op zoek naar persoonlijke groei zodat je meer uit je werk kunt halen?
  • Zoek je ondersteuning bij het identificeren, en ontwikkelen en verbeteren van jouw kerncompetenties?
  • Wil je meer van jezelf laten zien en je impact en effectiviteit vergroten?
  • Wil je je zelfvertrouwen vergroten zodat je jezelf beter kunt profileren?
  • Wil je je effectiviteit vergroten zodat je van meer toegevoegde waarde kunt zijn voor de organisatie?

Persoonlijke groei en ontwikkeling


Personal coaching helpt je om na te denken over je eigen persoonlijke doelstellingen. Hoe geeft je de toekomst vorm? Door het overwinnen van je belemmeringen en het versterken van je mentale kracht wordt je succesvol in het behalen van je doelen en het vergroten van je levensgeluk. Doordat je daarnaast zicht krijgt op je eigen talenten haal je meer uit jezelf en kunt je tot bloei komen op je werk.

Vergroot je assertiviteit


Kun je goed opkomen voor jezelf en je grenzen aangeven? Als je hier moeite mee hebt kun je onder begeleiding van een personal coach leren om vriendelijk maar krachtig voor jezelf op te komen door je gedachtes, gevoelens en mening te uiten. Op die manier ben je in staat om bij jezelf te blijven en tegelijkertijd steviger op te treden in gesprekken met leidinggevenden of collega’s.

Jezelf leren profileren


Wil jij je zichtbaarheid vergroten en meer erkenning krijgen voor jouw successen? Een personal coach helpt je bewust te worden van je eigen kwaliteiten en prestaties. Je leert deze meer voor het voetlicht te brengen op een manier die bij jou past. Hierdoor kun je jezelf meer laten zien en een duidelijke stempel drukken op je omgeving.

Een personal coach helpt jou je doelen te bereiken


Jouw personal coach helpt je je veerkracht te vergroten zodat je doelgericht te werk kunt gaan en barrières kunt overwinnen. Je wordt gestimuleerd om je grenzen te verleggen, ambitieuze doelstellingen te formuleren en resultaat te boeken.

Ontmoet onze coaches


drs. Rebecca Vandenabeele

Executive coach / psycholoog

drs. Janique Wienk

Loopbaan- en Life coach

drs. Sandra Meijer

Loopbaan- en personal coach

drs. Wendy van de Kragt

Persoonlijk leiderschap en Stress