Wil je in beweging komen?

Een coach helpt je je doelen te bereiken

Wanneer ga je naar een coach of een psycholoog?


Coaching is een bewezen en geaccepteerde vorm van professionele en persoonlijke ontwikkeling. De coach stelt zich op procesbegeleider, facilitator, adviseur en sparringpartner.
Door kritieke situaties samen te bespreken krijg je meer zicht op de effecten van je eigen gedrag en opstelling. Je vergroot je zelfbewustzijn en leert binnen een veilige omgeving te experimenteren met nieuw gedrag.

Jij komt in beweging


Doordat je zelf wordt aangezet tot nadenken stimuleert coaching het nemen van verantwoordelijkheid en vergroot je daarmee je zelfsturend vermogen. Je vindt antwoorden op de vragen die je hebt en bedenkt zelf oplossingen voor lastige situaties. Dit maakt je ook weerbaarder voor de toekomst.

Hoe ziet een coachtraject eruit?


Vrijblijvend kennismaken

Wil je weten of er voldoende aansluiting is om over te gaan tot een traject? Neem contact op met een van onze coaches voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

3-gesprek met je leidinggevende

Wil je je leidinggevende betrekken bij het coach traject? Door te starten met een 3-gesprek kunnen we jouw (ontwikkel)doelstellingen verder aanscherpen en afstemmen met jouw manager.

Evaluatie en reflectie Verslag

Na afloop van het traject zal de coach samen met jou het traject evalueren. Hierbij maken wij gebruik van een reflectieverslag. Je kunt het traject ook afsluiten met een 3-gesprek met je leidinggevende.

Een kortdurend traject

Ieder coach traject is maatwerk. Samen met je coach bepaal je welk traject het beste bij jou past. Een coach traject is een persoonlijke investering en vergt dan ook inzet en veranderbereidheid van jouw kant.

Doel- en resultaatgericht

Iedere sessie eindigt met een actieplan: Wat ga je doen, en wanneer en hoe? Op deze manier zal je hetgeen we besproken hebben gedurende de sessies ook daadwerkelijk in de praktijk kunnen toepassen. Op korte termijn ervaar je hierdoor een daadwerkelijke verandering in jouw dagelijkse leven.

Tests en vragenlijsten

Om meer zicht te krijgen op factoren die je gedrag en keuzes bepalen, kunnen wij tests en vragenlijsten inzetten die voor jouw traject van toegevoegde waarde zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijkheid, drijfveren, interesses, competenties en intellectuele vermogens.

Werken met een acteur

Leer jij door te doen? Volg dan een individuele workshop met een acteur. Er is ruimte voor praktische oefeningen en je kunt binnen een veilige omgeving experimenteren met nieuw gedrag. Daarnaast ontvang je gerichte feedback ten aanzien van je presentatie- en communicatievaardigheden.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen


Wil je weten of het klikt? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.
Binnen 24 uur nemen we contact met je op voor het inplannen van een afspraak.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

Soorten coaching


Loopbaancoaching

Loopbaancoaching helpt je zicht te krijgen op je talenten en competenties en hoe je deze effectief kunt inzetten in je werk of bij het zoeken naar een nieuwe baan.
Meer over loopbaancoaching ›

Personal coaching

Wil je je persoonlijke effectiviteit vergroten door gericht een aantal individuele competenties te ontwikkelen? Bij Performance coaching staat het optimaliseren van je prestaties centraal.
Meer over personal coaching ›

Executive (management) coaching

Ben je leidinggevende en (eind)verantwoordelijk voor het behalen van resultaat binnen jouw afdeling of van de organisatie als geheel?
Meer over executive (management) coaching ›

Business coaching

Ben je een(startende) ondernemer en zoek je naar manier om je onderneming een extra impuls te geven?
Meer over business coaching ›

Balans en stress coaching

Heb je last van stress-klachten of energiegebrek? Heb je een uitdagende baan en ben je op zoek naar een betere werk-privé balans?
Meer over balans en stress coaching ›

Outplacement

Met ontslag bedreigd? Wie te maken krijgt met een reorganisatie en hierdoor op zoek moet gaan naar een andere baan kan in aanmerking komen voor een outplacementtraject.
Meer over outplacement ›

Ontmoet onze coaches


drs. Rebecca Vandenabeele

Executive coach / psycholoog

drs. Janique Wienk

Loopbaan- en Life coach

drs. Sandra Meijer

Loopbaan- en personal coach

drs. Wendy van de Kragt

Persoonlijk leiderschap en Stress