Loopbaancoach Amsterdam


Loopbaan coaching voor hoogopgeleiden

Loopbaancoach Amsterdam

Loopbaancoaching voor hoogopgeleiden

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

Geef zelf sturing aan jouw loopbaanontwikkeling


Ben je ambitieus en wil je succesvol invulling geven aan je (nieuwe) functie? Of ben je al een aantal jaren werkzaam binnen dezelfde functie en op zoek naar een nieuwe baan? Dan kan een loopbaancoach in Amsterdam je daar bij helpen.

Benut je talent!


Om er voor te zorgen dat je een baan hebt die bij je past, waar je energie van krijgt en waar je in kunt excelleren, is het van belang dat je zelf actief aan de slag gaat en sturing geeft aan je eigen loopbaan.

Wanneer ga je naar een loopbaancoach?


Een loopbaancoach ondersteund je bij de ontwikkeling van je loopbaan. Vragen waarmee je bij een loopbaancoach terecht kunt zijn, onder andere:

  • Heb je het idee dat er meer inzit dan er nu uitkomt?
  • Wil je een stap zetten maar weet je niet in welke richting?
  • Ben je ambitieus en wil je graag doorgroeien en je verder ontwikkelen en vraag je je af waar jouw ontwikkelpotentieel zit?
  • Ben je toe aan verandering, maar vindt je het lastig om die eerste stap te zetten?
  • Wil je weten waar jouw talent ligt en hoe je die optimaal kunt inzetten in je werk?

Een loopbaan coach helpt je je doelen te bereiken


Loopbaancoaching helpt je om op al deze vragen een antwoord te vinden. Onder begeleiding van een loopbaancoach krijg je zicht op je talenten en competenties. Je krijgt weer de regie over je eigen leven en loopbaan en kunt jouw ambities realiseren.
De wijze waarop Loopbaancoaching kan worden ingezet is afhankelijk van de fase waarin jouw loopbaan zich bevindt. Sommige mensen hebben vooral behoefte aan inzicht in hun kwaliteiten en competenties en willen beter functioneren in hun huidige of een nieuwe functie. Anderen zitten nog in de beginfase waarbij zij zich afvragen wat ze precies willen, waar hun passie en ambities liggen en hoe ze deze in kunnen zetten in hun werk. Weer anderen zijn al actief aan het solliciteren en hebben vooral behoefte aan een stok achter de deur en iemand die hun feedback geeft op hun presentatie- en sollicitatievaardigheden.

Klantervaringen met loopbaancoaching

‘Ik wilde carrière maken en tegelijkertijd een goede moeder zijn’

Klantverhaal Suzan - Facilitair Manager, WoningcorporatieOver haar ervaringen met loopbaancoaching

“In mijn vorige baan als facilitair manager bij een zorginstelling was ik niet meer helemaal op mijn plek, en dat zorgde in combinatie met het prille moederschap voor veel spanning. Werken en carrière maken vind ik heel belangrijk, maar tegelijkertijd wil ik een goede moeder zijn. Alleen, hoe verenig je die twee met elkaar? Het leek me goed om, samen met een professional, het antwoord op die vraag te zoeken.
Na wat googelen kwam ik bij Janique van LemonGrass uit. Wat me aansprak bij haar manier van coaching is dat ze niet een standaard aanpak op je loslaat, maar dat ze na een kennismaking een voorstel op maat maakt. Daarbij is Janique A&O psycholoog en hoewel het mij niet zozeer om die titel gaat, is wat ze doet wetenschappelijk onderbouwd. Ze is dus niet zomaar een coach, maar gaat met je echt de diepte in.

‘Janique leerde me dat angst heel waardevol is’

Tijdens de kennismaking klikte het meteen met Janique. Eerst gingen we aan de slag met mijn persoonlijke missie, die bestaat uit wat je belangrijk vindt, zowel in werk als privé. Door middel van persoonlijkheidsvragenlijsten en verschillende oefeningen kwamen Janique en ik tot die missie. Ik deed bijvoorbeeld een oefening waarbij ik van allerlei aspecten in mijn leven moest aangeven hoe belangrijk ik ze vond. Familie, werk, vrienden, sporten, etc. moest ik nummeren van 1 tot 9. Daarna doe je hetzelfde maar dan nummer je hoeveel aandacht zo’n aspect in je leven nu krijgt. Heel nuttig en waardevol.
Ook deed ik dagelijks mindfulnessoefeningen, en trainde ik zo om minder te piekeren. Ik leerde om het stemmetje in mijn hoofd, dat negatief of veeleisend kan zijn, uit te zetten en meer naar mijn gevoel te luisteren. Dit stelde me in staat om beter te bepalen wat mijn waarden zijn, wat ik belangrijk vind. En Janique leerde me dat angst heel waardevol is. Als je ergens bang voor bent, bijvoorbeeld een negen-tot-vijfbaan, zegt dat heel veel over wat je belangrijk vindt, in dit geval: vrijheid. Een mooie les.

‘Ik deed al wat ik leuk vond, maar moest daarin keuzes gaan maken’

Wat ik zeker wist was dat ik genoeg wilde werken om onafhankelijk te kunnen zijn. En omdat ik moeder was geworden, vond ik het belangrijker dan voorheen dat ik geen of weinig reistijd zou hebben naar mijn werk. Ook stond flexibiliteit hoog op mijn lijstje. Dus, als m’n kind een keer ziek is, dat ik dan thuis kan werken. Ik zocht, kortom, een uitdagende baan waarnaast ik ook waardevol kan zijn voor mijn gezin.
Het fijne was dat ik me gedurende het coachingstraject heel veilig voelde bij Janique. De coaching voelde erg persoonlijk omdat ze dingen waarmee ik worstelde normaliseerde en af en toe ook vertelde dat zij dat herkende. Bijvoorbeeld het combineren van werk en gezin.
Om erachter te komen of het werk wat ik deed bij mij paste, zijn Janique en ik teruggegaan naar de basis. Via een persoonlijk interview blikten we terug op mijn verleden en achterhaalden we belangrijke rode draden, waarden en interesses die mij vervolgens weer richting gaven over de toekomst. Zo moest ik bij kaartjes met verschillende beroepen aangeven welke me aanspraken, welke een beetje en welke helemaal niet. Van bakker en piloot tot advocaat. Dat vond ik heel erg leuk, want het zorgt voor een fris perspectief. Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik al deed wat ik leuk vind, maar ik daarin wel wat keuzes moest gaan maken. Dat ik niet alleen een generalist wilde zijn, maar ook een specialist, en dat ik zou werken met collega’s in een open, eerlijke sfeer. Dat miste namelijk in mijn vorige werk.

‘Ik was continu bezig met de mening van anderen’

Na de loopbaancoaching heb ik een heel leuke baan gevonden als facilitair manager bij een woningcorporatie, waarin ik echt iets voor anderen beteken en ik de vrijheid en flexibiliteit krijg die ik wens. Wegens corona ben ik in een half jaar tijd pas twee keer op m’n werk geweest, maar toch kan ik zeggen dat de sfeer binnen de organisatie heel goed is.
Ik heb geleerd dat ik continu bezig was met de mening van anderen: m’n partner, vriendinnen, mijn ouders. Maar uiteindelijk word je het gelukkigst als je doet wat jij zelf wil. Dat was niet altijd makkelijk; ik heb mensen moeten teleurstellen. Doordat ik vier dagen werk, mijn gezin op de eerste plaats staat, en ik daarnaast veel wil sporten, blijft er minder tijd over voor vriendinnen. En mijn ouders vonden dat zoveel werken en een kind niet te combineren viel. Door de coaching durfde ik hen te zeggen: dit is mijn leven en als je wil kun je daar onderdeel van zijn, maar wel zonder jullie oordeel. Sindsdien is die relatie zoveel beter geworden.

‘Ik ben nu zelfverzekerd en sta weer volop in het leven’

Voordat ik aan het coachtraject begon kwam ik uit een gespannen werksituatie, en zat ik in een negatieve flow. Door de professionele en persoonlijke aanpak van Janique ben ik nu zelfverzekerd en sta ik weer volop in het leven. Janique heeft me geleerd om voor mezelf te kiezen en mijn grenzen aan te geven, passend bij mijn waarden en mijn persoonlijke situatie.”

‘Tijdens de coronacrisis kwam ik erachter dat ik mijn werk niet meer leuk en uitdagend vond’

Klantverhaal Judith - Senior Associate in Healthcare AnalyticsOver haar ervaringen met loopbaancoaching

“Eigenlijk was ik al een jaar niet meer tevreden met mijn rol, maar door de goede sfeer binnen het bedrijf en omdat mijn collega’s ook echt vrienden van me zijn, had ik dat niet zo door. Totdat ik ik vanwege corona noodgedwongen vanuit huis ging werken.
Ik werkte inmiddels vijf jaar bij hetzelfde bedrijf, waar ik na mijn studie begon als data analist en ik later een meer managende rol kreeg. Hierin was ik nog maar weinig bezig met de inhoud, terwijl ik dat zo leuk vind. Ook had ik het gevoel dat ik van niemand om me heen nog iets kon leren.

‘Ik wilde mezelf beter leren begrijpen. Waarom reageer ik zoals ik reageer?’

Op mijn werk gaf ik aan dat ik niet goed wist hoe ik verder moest in deze baan, omdat ik de uitdaging en het plezier miste. Hier kreeg ik niet echt respons op, dus zocht ik zelf contact met een loopbaancoach. Ik dacht: ik kan wel een andere baan gaan zoeken, maar wat wil ik dan precies? Ook wilde ik mezelf beter leren begrijpen. Waarom reageer ik zoals ik reageer? Het leek me fijn om hulp te krijgen bij het beantwoorden van deze vragen,
Bij Wendy van LemonGrass Coaching had ik direct een fijn gevoel. Toen ik tijdens de eerste sessie wat over mezelf moest vertellen, vatte zij het perfect samen. Ik ben niet zo goed met woorden – juist veel beter met cijfers – dus moet ik iets soms meerdere keren uitleggen om anderen te laten snappen wat ik bedoel. Wendy begreep me meteen. Niet alleen wat ik zei, maar ook wie ik ben. Bij een huiswerkopdracht zei ze bijvoorbeeld: ‘Dit ga je lastig vinden, want je bent ongeduldig, maar het gaat echt lukken’, terwijl ik haar helemaal niet had verteld dat ik ongeduldig ben. Ze had dat gewoon meteen door.

‘Ik sloot mezelf af voor verdriet en probeerde alles altijd zelf op te lossen’

We hebben het in de eerste drie sessies veel over mij gehad. Je kunt namelijk niet bepalen waar je naartoe wil als je niet weet wie je bent en je niet terugkijkt naar je verleden. Wat ik daar vooral van heb geleerd, is hoe ik voorheen omging met emoties. Ik sloot mezelf af voor verdriet en probeerde alles altijd zelf op te lossen. Ergens wist ik dat wel, maar ik ben me nu veel bewuster van dat gedrag, waardoor ik mijn emoties en reacties beter begrijp.
Een volgende stap was erachter komen wat ik zoek in een baan, door met collega’s en mensen in mijn netwerk te praten. Aan het begin merkte ik weerstand op bij mezelf: waarom zou ik anderen lastigvallen met mijn probleem? Daar had je ‘t weer, dat eeuwig mijn eigen boontjes willen doppen. Totaal niet nodig, want iedereen die ik sprak was blij om me te helpen en ervaringen met me te delen.

‘Ik heb leren accepteren dat er niet één droomjob is die bij me past’

Van alle informatie die deze zoektocht opleverde, moest ik voor mezelf opschrijven wat ik belangrijk vind in een baan. Vervolgens ging ik op zoek naar functies die bij dat lijstje passen. In die fase zit ik nog steeds: ik heb bij mijn werkgever aangegeven dat ik op korte termijn wil stoppen met mijn huidige functie. Dit betekent niet dat ik sowieso het bedrijf verlaat, maar ik ben wel aan het solliciteren. De randvoorwaarden heb ik duidelijk voor mezelf, maar daar passen nog heel veel functies bij. Ik vind het lastig dat ik nog niet concreet heb wat voor baan nou echt bij me past.
Tegelijkertijd heb ik leren accepteren dat er niet één droomjob is die bij me past. Dat het al heel goed is als ik een baan vind waarin ik veel leer en waar ik blij van word. Ik weet ook van mezelf dat ik van afwisseling houd en snel verveeld raak. Dus ook al zou ik die perfecte baan vinden, waarschijnlijk ben ik daar dan na drie jaar weer op uitgekeken.

‘Ik durf weer met een open blik naar de toekomst te kijken’

Van tevoren had ik niet verwacht dat ik zo ontzettend veel over mezelf zou leren. Zo ben ik me veel bewuster van wat ik voel; waarom ik blij of chagrijnig word van iets. En doordat ik een stuk opener durf te zijn, merk ik dat anderen dat ook naar mij zijn. Dat levert mooiere en diepere gesprekken op, zowel in privé als op werk.
Laatst had ik een aanvaring met een andere manager. Hij was ergens boos om, en vond dat mijn schuld. Ik merkte toen: deze boosheid is niet gegrond naar mij toe, en zei: ‘Laten we even een stapje terug doen, dit heeft volgens mij niets met mij te maken. Wat is er aan de hand?’ Doordat ik dit rustig aankaartte, ontdooide hij. Hij bleek gewoon van de situatie te balen. Voorheen had ik me waarschijnlijk aangevallen gevoeld. Nu kon ik rustig blijven en me in hem verplaatsen.
Wendy heeft me geholpen om dichter bij mijn gevoel te komen, waardoor ik mezelf nu veel beter begrijp. Daarnaast heb ik door Wendy zicht gekregen op wat ik belangrijk vind in een baan. Hierdoor durf ik weer met een open blik naar de toekomst te kijken.”

Klantervaringen met loopbaancoaching

‘Ik wilde carrière maken en tegelijkertijd een goede moeder zijn’

Klantverhaal Suzan - Facilitair Manager, WoningcorporatieOver haar ervaringen met loopbaancoaching

“In mijn vorige baan als facilitair manager bij een zorginstelling was ik niet meer helemaal op mijn plek, en dat zorgde in combinatie met het prille moederschap voor veel spanning. Werken en carrière maken vind ik heel belangrijk, maar tegelijkertijd wil ik een goede moeder zijn. Alleen, hoe verenig je die twee met elkaar? Het leek me goed om, samen met een professional, het antwoord op die vraag te zoeken.
Na wat googelen kwam ik bij Janique van LemonGrass uit. Wat me aansprak bij haar manier van coaching is dat ze niet een standaard aanpak op je loslaat, maar dat ze na een kennismaking een voorstel op maat maakt. Daarbij is Janique A&O psycholoog en hoewel het mij niet zozeer om die titel gaat, is wat ze doet wetenschappelijk onderbouwd. Ze is dus niet zomaar een coach, maar gaat met je echt de diepte in.

‘Janique leerde me dat angst heel waardevol is’

Tijdens de kennismaking klikte het meteen met Janique. Eerst gingen we aan de slag met mijn persoonlijke missie, die bestaat uit wat je belangrijk vindt, zowel in werk als privé. Door middel van persoonlijkheidsvragenlijsten en verschillende oefeningen kwamen Janique en ik tot die missie. Ik deed bijvoorbeeld een oefening waarbij ik van allerlei aspecten in mijn leven moest aangeven hoe belangrijk ik ze vond. Familie, werk, vrienden, sporten, etc. moest ik nummeren van 1 tot 9. Daarna doe je hetzelfde maar dan nummer je hoeveel aandacht zo’n aspect in je leven nu krijgt. Heel nuttig en waardevol.
Ook deed ik dagelijks mindfulnessoefeningen, en trainde ik zo om minder te piekeren. Ik leerde om het stemmetje in mijn hoofd, dat negatief of veeleisend kan zijn, uit te zetten en meer naar mijn gevoel te luisteren. Dit stelde me in staat om beter te bepalen wat mijn waarden zijn, wat ik belangrijk vind. En Janique leerde me dat angst heel waardevol is. Als je ergens bang voor bent, bijvoorbeeld een negen-tot-vijfbaan, zegt dat heel veel over wat je belangrijk vindt, in dit geval: vrijheid. Een mooie les.

‘Ik deed al wat ik leuk vond, maar moest daarin keuzes gaan maken’

Wat ik zeker wist was dat ik genoeg wilde werken om onafhankelijk te kunnen zijn. En omdat ik moeder was geworden, vond ik het belangrijker dan voorheen dat ik geen of weinig reistijd zou hebben naar mijn werk. Ook stond flexibiliteit hoog op mijn lijstje. Dus, als m’n kind een keer ziek is, dat ik dan thuis kan werken. Ik zocht, kortom, een uitdagende baan waarnaast ik ook waardevol kan zijn voor mijn gezin.
Het fijne was dat ik me gedurende het coachingstraject heel veilig voelde bij Janique. De coaching voelde erg persoonlijk omdat ze dingen waarmee ik worstelde normaliseerde en af en toe ook vertelde dat zij dat herkende. Bijvoorbeeld het combineren van werk en gezin.
Om erachter te komen of het werk wat ik deed bij mij paste, zijn Janique en ik teruggegaan naar de basis. Via een persoonlijk interview blikten we terug op mijn verleden en achterhaalden we belangrijke rode draden, waarden en interesses die mij vervolgens weer richting gaven over de toekomst. Zo moest ik bij kaartjes met verschillende beroepen aangeven welke me aanspraken, welke een beetje en welke helemaal niet. Van bakker en piloot tot advocaat. Dat vond ik heel erg leuk, want het zorgt voor een fris perspectief. Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik al deed wat ik leuk vind, maar ik daarin wel wat keuzes moest gaan maken. Dat ik niet alleen een generalist wilde zijn, maar ook een specialist, en dat ik zou werken met collega’s in een open, eerlijke sfeer. Dat miste namelijk in mijn vorige werk.

‘Ik was continu bezig met de mening van anderen’

Na de loopbaancoaching heb ik een heel leuke baan gevonden als facilitair manager bij een woningcorporatie, waarin ik echt iets voor anderen beteken en ik de vrijheid en flexibiliteit krijg die ik wens. Wegens corona ben ik in een half jaar tijd pas twee keer op m’n werk geweest, maar toch kan ik zeggen dat de sfeer binnen de organisatie heel goed is.
Ik heb geleerd dat ik continu bezig was met de mening van anderen: m’n partner, vriendinnen, mijn ouders. Maar uiteindelijk word je het gelukkigst als je doet wat jij zelf wil. Dat was niet altijd makkelijk; ik heb mensen moeten teleurstellen. Doordat ik vier dagen werk, mijn gezin op de eerste plaats staat, en ik daarnaast veel wil sporten, blijft er minder tijd over voor vriendinnen. En mijn ouders vonden dat zoveel werken en een kind niet te combineren viel. Door de coaching durfde ik hen te zeggen: dit is mijn leven en als je wil kun je daar onderdeel van zijn, maar wel zonder jullie oordeel. Sindsdien is die relatie zoveel beter geworden.

‘Ik ben nu zelfverzekerd en sta weer volop in het leven’

Voordat ik aan het coachtraject begon kwam ik uit een gespannen werksituatie, en zat ik in een negatieve flow. Door de professionele en persoonlijke aanpak van Janique ben ik nu zelfverzekerd en sta ik weer volop in het leven. Janique heeft me geleerd om voor mezelf te kiezen en mijn grenzen aan te geven, passend bij mijn waarden en mijn persoonlijke situatie.”

‘Tijdens de coronacrisis kwam ik erachter dat ik mijn werk niet meer leuk en uitdagend vond’

Klantverhaal Judith - Senior Associate in Healthcare AnalyticsOver haar ervaringen met loopbaancoaching

“Eigenlijk was ik al een jaar niet meer tevreden met mijn rol, maar door de goede sfeer binnen het bedrijf en omdat mijn collega’s ook echt vrienden van me zijn, had ik dat niet zo door. Totdat ik ik vanwege corona noodgedwongen vanuit huis ging werken.
Ik werkte inmiddels vijf jaar bij hetzelfde bedrijf, waar ik na mijn studie begon als data analist en ik later een meer managende rol kreeg. Hierin was ik nog maar weinig bezig met de inhoud, terwijl ik dat zo leuk vind. Ook had ik het gevoel dat ik van niemand om me heen nog iets kon leren.

‘Ik wilde mezelf beter leren begrijpen. Waarom reageer ik zoals ik reageer?’

Op mijn werk gaf ik aan dat ik niet goed wist hoe ik verder moest in deze baan, omdat ik de uitdaging en het plezier miste. Hier kreeg ik niet echt respons op, dus zocht ik zelf contact met een loopbaancoach. Ik dacht: ik kan wel een andere baan gaan zoeken, maar wat wil ik dan precies? Ook wilde ik mezelf beter leren begrijpen. Waarom reageer ik zoals ik reageer? Het leek me fijn om hulp te krijgen bij het beantwoorden van deze vragen,
Bij Wendy van LemonGrass Coaching had ik direct een fijn gevoel. Toen ik tijdens de eerste sessie wat over mezelf moest vertellen, vatte zij het perfect samen. Ik ben niet zo goed met woorden – juist veel beter met cijfers – dus moet ik iets soms meerdere keren uitleggen om anderen te laten snappen wat ik bedoel. Wendy begreep me meteen. Niet alleen wat ik zei, maar ook wie ik ben. Bij een huiswerkopdracht zei ze bijvoorbeeld: ‘Dit ga je lastig vinden, want je bent ongeduldig, maar het gaat echt lukken’, terwijl ik haar helemaal niet had verteld dat ik ongeduldig ben. Ze had dat gewoon meteen door.

‘Ik sloot mezelf af voor verdriet en probeerde alles altijd zelf op te lossen’

We hebben het in de eerste drie sessies veel over mij gehad. Je kunt namelijk niet bepalen waar je naartoe wil als je niet weet wie je bent en je niet terugkijkt naar je verleden. Wat ik daar vooral van heb geleerd, is hoe ik voorheen omging met emoties. Ik sloot mezelf af voor verdriet en probeerde alles altijd zelf op te lossen. Ergens wist ik dat wel, maar ik ben me nu veel bewuster van dat gedrag, waardoor ik mijn emoties en reacties beter begrijp.
Een volgende stap was erachter komen wat ik zoek in een baan, door met collega’s en mensen in mijn netwerk te praten. Aan het begin merkte ik weerstand op bij mezelf: waarom zou ik anderen lastigvallen met mijn probleem? Daar had je ‘t weer, dat eeuwig mijn eigen boontjes willen doppen. Totaal niet nodig, want iedereen die ik sprak was blij om me te helpen en ervaringen met me te delen.

‘Ik heb leren accepteren dat er niet één droomjob is die bij me past’

Van alle informatie die deze zoektocht opleverde, moest ik voor mezelf opschrijven wat ik belangrijk vind in een baan. Vervolgens ging ik op zoek naar functies die bij dat lijstje passen. In die fase zit ik nog steeds: ik heb bij mijn werkgever aangegeven dat ik op korte termijn wil stoppen met mijn huidige functie. Dit betekent niet dat ik sowieso het bedrijf verlaat, maar ik ben wel aan het solliciteren. De randvoorwaarden heb ik duidelijk voor mezelf, maar daar passen nog heel veel functies bij. Ik vind het lastig dat ik nog niet concreet heb wat voor baan nou echt bij me past.
Tegelijkertijd heb ik leren accepteren dat er niet één droomjob is die bij me past. Dat het al heel goed is als ik een baan vind waarin ik veel leer en waar ik blij van word. Ik weet ook van mezelf dat ik van afwisseling houd en snel verveeld raak. Dus ook al zou ik die perfecte baan vinden, waarschijnlijk ben ik daar dan na drie jaar weer op uitgekeken.

‘Ik durf weer met een open blik naar de toekomst te kijken’

Van tevoren had ik niet verwacht dat ik zo ontzettend veel over mezelf zou leren. Zo ben ik me veel bewuster van wat ik voel; waarom ik blij of chagrijnig word van iets. En doordat ik een stuk opener durf te zijn, merk ik dat anderen dat ook naar mij zijn. Dat levert mooiere en diepere gesprekken op, zowel in privé als op werk.
Laatst had ik een aanvaring met een andere manager. Hij was ergens boos om, en vond dat mijn schuld. Ik merkte toen: deze boosheid is niet gegrond naar mij toe, en zei: ‘Laten we even een stapje terug doen, dit heeft volgens mij niets met mij te maken. Wat is er aan de hand?’ Doordat ik dit rustig aankaartte, ontdooide hij. Hij bleek gewoon van de situatie te balen. Voorheen had ik me waarschijnlijk aangevallen gevoeld. Nu kon ik rustig blijven en me in hem verplaatsen.
Wendy heeft me geholpen om dichter bij mijn gevoel te komen, waardoor ik mezelf nu veel beter begrijp. Daarnaast heb ik door Wendy zicht gekregen op wat ik belangrijk vind in een baan. Hierdoor durf ik weer met een open blik naar de toekomst te kijken.”

Ontmoet onze coaches


drs. Rebecca Vandenabeele

Executive coach / psycholoog

drs. Janique Wienk

Loopbaan- en Life coach

drs. Sandra Meijer

Loopbaan- en personal coach

drs. Wendy van de Kragt

Persoonlijk leiderschap en Stress

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen


Wil je weten of het klikt? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen