Loopbaancoaching Amsterdam


Geef zelf sturing aan jouw loopbaanontwikkeling


Ben je ambitieus en wil je succesvol invulling geven aan je (nieuwe) functie? Of ben je al een aantal jaren werkzaam binnen dezelfde functie en op zoek naar een nieuwe baan? Dan kan een loopbaancoach in Amsterdam je daar bij helpen.

Benut je talent!


Om er voor te zorgen dat je een baan hebt die bij je past, waar je energie van krijgt en waar je in kunt excelleren, is het van belang dat je zelf actief aan de slag gaat en sturing geeft aan je eigen loopbaan.

Wanneer ga je naar een loopbaancoach?


Een loopbaancoach ondersteund je bij de ontwikkeling van je loopbaan. Vragen waarmee je bij een loopbaancoach terecht kunt zijn, onder andere:

  • Heb je het idee dat er meer inzit dan er nu uitkomt?
  • Wil je een stap zetten maar weet je niet in welke richting?
  • Ben je ambitieus en wil je graag doorgroeien en je verder ontwikkelen en vraag je je af waar jouw ontwikkelpotentieel zit?
  • Ben je toe aan verandering, maar vindt je het lastig om die eerste stap te zetten?
  • Wil je weten waar jouw talent ligt en hoe je die optimaal kunt inzetten in je werk?

Een loopbaan coach helpt je je doelen te bereiken


Loopbaancoaching helpt je om op al deze vragen een antwoord te vinden. Onder begeleiding van een loopbaancoach krijg je zicht op je talenten en competenties. Je krijgt weer de regie over je eigen leven en loopbaan en kunt jouw ambities realiseren.
De wijze waarop Loopbaancoaching kan worden ingezet is afhankelijk van de fase waarin jouw loopbaan zich bevindt. Sommige mensen hebben vooral behoefte aan inzicht in hun kwaliteiten en competenties en willen beter functioneren in hun huidige of een nieuwe functie. Anderen zitten nog in de beginfase waarbij zij zich afvragen wat ze precies willen, waar hun passie en ambities liggen en hoe ze deze in kunnen zetten in hun werk. Weer anderen zijn al actief aan het solliciteren en hebben vooral behoefte aan een stok achter de deur en iemand die hun feedback geeft op hun presentatie- en sollicitatievaardigheden.

Ontmoet onze coaches


drs. Rebecca Vandenabeele

Executive coach / psycholoog

drs. Janique Wienk

Loopbaan- en Life coach

drs. Sandra Meijer

Loopbaan- en personal coach

drs. Wendy van de Kragt

Persoonlijk leiderschap en Stress