Zoek je een goede coach?

“LemonGrass coaching, een jong en fris coach bureau!”

Met veel trots willen wij jullie laten weten dat LemonGrass Professional en Executive coaching vanaf september haar deuren opent. LemonGrass is een jong en fris coach bureau. Wij zijn gespecialiseerd in loopbaancoaching en personal coaching van hoogopgeleide professionals en leidinggevenden binnen de ICT, zakelijke- en financiële dienstverlening, overheid, zorg en welzijn.

“Alle coaches hebben een achtergrond in de psychologie en hebben ruime ervaring als coach, organisatieadviseur, assessment psycholoog, en trainer.”

Wie zijn wij?

LemonGrass coaching is ontstaan vanuit de samenwerking tussen zes ervaren en deskundige coaches die graag hun professionaliteit als coach willen versterken en kwalitatief hoogstaande één-op-één begeleiding willen bieden aan een grote verscheidenheid aan klanten. Alle coaches hebben een achtergrond in de psychologie en hebben ruime ervaring als coach, organisatieadviseur, assessment psycholoog, en trainer.

We werken vanuit verschillende locaties in Amsterdam, Amstelveen en Driebergen-Zeist.

drs. Rebecca Vandenabeele

Executive coach / psycholoog

drs. Janique Wienk

Loopbaan- en Life coach

drs. Sandra Meijer

Loopbaan- en personal coach

drs. Wendy van de Kragt

Persoonlijk leiderschap en Stress

“In samenspraak met je coach formuleer je een concreet actieplan en creëer je ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Jij komt in beweging en haalt het beste uit jezelf!”

Doelgerichte coaching

Wij geloven in een kortdurende, oplossingsgerichte aanpak. De klant wordt hierbij in zijn kracht gezet en gestimuleerd antwoorden te vinden op zijn eigen vragen. Jij komt aan bod! Door te reflecteren, te spiegelen en daar waar nodig te confronteren krijg je meer inzicht in de vraagstukken waar je tegenaan loopt. In samenspraak met je coach formuleer je een concreet actieplan en creëer je ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Jij komt in beweging en haalt het beste uit jezelf!

“...Daarnaast hebben al onze coaches een achtergrond in de psychologie. Hierdoor weten wij de vereiste diepgang aan te brengen in de gesprekken waardoor je snel tot de kern komt...”

Coaching is een vak

LemonGrass staat voor een deskundige en professionele manier van werken. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde, ervaren coaches die officieel zijn geregistreerd als coach en zijn aangesloten bij een beroepsvereniging. Daarnaast hebben al onze coaches een achtergrond in de psychologie. Hierdoor weten wij de vereiste diepgang aan te brengen in de gesprekken waardoor je snel tot de kern komt en stappen kunt zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ben je ambitieus? Wil je graag doorgroeien en je verder ontwikkelen? Neem dan een kijkje op onze website en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met één van onze coaches!